7 Mart 2011 Pazartesi

hafta sonu..

Bu hafta sonunu dün akşam kayınvaldemlere gitmemizi saymazsanız, tamamen evde geçirdim. Ayaz benden bir fazla sokak gezmesi yaptı, babasıyla markete gitti. Yolda köpeklerle konuştu. Bense büyük yiğenim Oğuz'la kimya ve biyoloji çalışma aktivitesi(!) yaptım. Cumartesi sabahtan annem Oğuz'u da alıp geldi ve pazar öğleden sonraya kadar kampa girdik.

Ayaz zaten bayıldığı anneannesiyle takıldı. Uykusu geldiğinde beni aradı. Ben de ders aralarını onun uyanık olduğu saatlerde vererek, oğlumla takıldım. Abisi ve anneannesi geldiği için çok mutluydu oğlum. Gerçekten kalabalık seven çok sosyal bir çocuk. Şimdiye kadar neredeyse hiç yabancılama yapmadı. Maşallah demeden geçemeyeceğim, çünkü böyle her övdüğümde tükürdüğümü yalıyorum.

Pazar günü öğle uykusuna yatarken beni aramadı bile oğlum. Anneannesi güzelce uyuttu. Bu durumda geceleri babasının uyutması denemesini de yapabiliriz diye düşündürdü. Onlar çıkar çıkmaz da uyandı, sordu gittiler dedim. Sonra da babasını sordu, gelecek dedim. Birlikte yalnızlığımızın tadını çıkardık.

Babası gelince de yemek yedik ve babaannesine, dedesine gittik. Zaten söylediğim için sorup duruyordu, oraya gider gitmez de amcasını sordu, elleriyle yok yaptı. Yedi içti oynadı geldik.

Cuma gecesi de oradaydık. Kalkmamıza yakın, babaannesinin "Ayaz sen bizde kal bu gece, anneyle baba gitsin, biz seni sabah götürürüz, beraber uyuyalım" demesiyle Ayaz'ın ağlamaya başlaması ve bir daha ayrılmamak üzere boynuma yapışması bir oldu. Montumu bile zor giyebildim. Herşeyi anlıyor ve çok güzel kendi isteklerine göre kullanıyorlar bu şekerler.

Not: Fotolarda poz vermeyi öğrenen horoz oğlumu görüyorsunuz.

3 yorum:

  1. Önce 41 kere maşallah diyeyim:)Ne zaman aman çok iyi desek hemen tersi oluyor çok doğru .
    Benimkiler de kalabalığı çok seviyor ama sen kalmak istermisin sorusunun yanıtı aynen sizdeki gibi oluyor direk kucağıma yapışıp ahtapot misali sarılıyorlar:))
    Fotoğraflarda çok yakışıklı çıkmış paşa maşallah:)

    YanıtlaSil
  2. yorumlarınızı ancak okuyabildim.. nedense bloga bir türlü elim varmadı yasaktan sonra :(
    İkiz Annesi; bu yaz bir arkadaşımın düğünü için Dalaman'a gitmeyi ve Ayaz'ı da götürmemeyi düşünüyorum, o zaman ne olacak bilemiyorum bakalım kısmet..
    Ballı Lokmam, sizinki de çok tatlı Maşallah :)

    YanıtlaSil