17 Ağustos 2015 Pazartesi

hafta sonu..

Bir uzun hafta sonu ile daha karşınızdayız sayın seyirciler. Genellikle evde geçen verimli bir hafta sonuydu.

Ara not: "hafta sonu" birleşik kelimesini ayrı yazmakta hala zorlanıyorum. Vakit buldukça geriye dönüp eski yazıları da düzeltmek istiyorum, yazım kurallarına dikkat etmek benim için hep önemli olmuştur.

Biraz yemek yaptım. Mesela cuma günü oğlumla cevizli-fındıklı kek yaptık. İlk kez denedik, çok lezzetli oldu ama hamurunu biraz daha yoğun yapsam daha iyi olurmuş. Dün de bugün yemek üzere Şıhılmahşi yaptım.

 cuma sabahı oğlumla havuza girdik.

sonra mis gibi kek yaptık

Cumartesi sabahın körü gibi Hazal'la birlikte uyandıktan sonra onu ikinci uykusuna yatırırken bizimkiler uyanmasın diye dua ettim.Dualarım kabul oldu ki ben de bir saat kadar daha uyudum. Sonra ailece havuza indik, hatta Hazal'ı havuz başında uyutup hep beraber girebildik. Akşam da Trabzon Park'taki Lider Pide'de pide denedik. Güzeldi ama mutlaka gidilmesi gereken bir yer değil bence.

cumartesi sabahı şekeri

Pazar gününü saat bire kadar Devious Maids izleyerek geçirdim desem? Kahvaltıdan sonra baba-oğul bizim arabaları yıkamaya karar verdiler. Su gibi olunca de duş alıp havuza gittiler. Bu arada Hazal da tarihin en uzun gündüz uykusunu yaptı mı, yaptı. Ben de ses olmasın diye -iyi bahane- yattım dizi izledim. Sonra da bütün işlerimi hallettim, bir şey kaçırmadım yani. Bir motivasyon gelmişti ki sormayın gitsin.

cumartesi akşam şekeri

Bir koşuturmamalı, evde çekirdek aile seanslı hafta sonumuz da böylece geçti.

3 yorum:

  1. Şıhılmahşiye bayılırım.Kek de süper kabarmış;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaşasın yorum gelmiş dedim, çok mutlu oldum, en çok yoruma teşekkürler..

      Sil
  2. teşekkür ederim, kekin tarifini de yazmak istiyorum bir ara bakalım..

    YanıtlaSil