5 Eylül 2015 Cumartesi

2015 Ağustos nasıl geçti..

Ne okudum?

Ahmet Ümit - Sultanı Öldürmek, benim Ahmet Ümit'le tanışma kitabım oldu. Başladım ve hala devam ediyorum.


Ne izledim?


  • Yıllardır bir unutup bir kapıldığım "The Mentalist" bitti. Düğünü de yaptık. Sezon aralarında bıraktığım, izleyecek birşey bulamadığımda hatırlayıp tekrar sardırdığım joker dizim. Kim tutar senin yerini?
  • Yeni başladığım "Devious Maids" in hepsini izledim. Geçmişte bir "Desparate Housewifes" sever olan benim için onun bıraktığı koltuğa oturduğunu söyleyebilirim. O koltuğu doldurdu mu? Aynı paralelde ama taklitler aslını yaşatır demişler. Yine de severek izliyorum. 
Başka neler?



  • Hem ailemle hem arkadaşlarımla, doğum günümü kutladım.. Doğum günü kutlamayı seviyorum, sade de olsa abartsak da seviyorum. O gün şımartılmak istiyorum, önem veriyorum, ne de olsa Aslan burcuyum.
  • Annemin doğum gününü de tatilde kutladık. Bizim için kutlu doğum ayları başladı demiş miydim? Benim ve annemin doğum günü, sonra Ayaz'ın, hemen peşinden evlilik yıl dönümü ve kocamın doğum günü ile ekimde bitiriyoruz.
Not: Yazı taslak haliyle yayınlanmış, biraz elini yüzünü düzeltip güncelledim. Aslında daha detaylı ve uzun yazmak istiyordum ama bu seferlik böyle olsun.

2 yorum: