10 Haziran 2009 Çarşamba

Haftasonu

Haftasonu yazısı için biraz geç oldu ama tam yazmış yayınlayacakken durumlarda da biraz değişiklik oldu.. Buyrun efendim geçen haftasonu maceramız..
Söz verdiğim gibi bu hafta sonu çalışkan anne ve baba faliyetlerine başladık.
Oğlumun odası konulu bir konsept belirledik kendimize. Yanımıza oğlanın dedesini, babaannesini de katarak ve orada Tülin Teyzemizle buluşarak ilk turlarımızı attık.
Ben pek kararsız değilimdir. Orada birkaç oda arasında tereddüt etsem de bir tanesi gerçekten içime sindi. Genellikle de böyle beğenince üstüne pek başka birşey beğenemem. Ancak bir şekilde basiretimiz bağlandı ve o takımın üstünde fazla düşünemedik oradayken. Tabii bu arada ben bu işlere girişince eski -hemen her işi halletmem gerek- huylarım da geri geldi sağolsunlar :) Bütün geceyi uykumu kovalayıp odaları bir bir aklımdan geçirerek düşündüm. Sabah beğendiklerimizin internet sitelerinde gezinirken, benim favorimin resmini bulduk. Çokkk sevgili, bitanecim kocacığım da resimde görüp beğendiğini söyleyince rahatladım. Çünkü o beğenmezse benim içime kesinlikle sinmiyor.
Ancak anneler pek beğenmedi sanırım. Zaten topu topu 4-5 yere bakabildik. Bu durumda cumartesi günü evde temizlik harekatı başlatıp Gül'e evi emanet ettikten sonra anneleri de yanıma katıp ikinci ve umarım son sefere çıkmaya karar vermiş bulunuyorum. Okuyanlar şans dilesin lütfen :)
Bu kadarla da kalmadık. Kısmetse bu hafta bebişimiz oğlumuzun odası seçilen şanslı odamız boşaltılarak, perşembe-cuma günleri de evdeki boya işleri bitirilecek ve odamız seçilecek takım için hazır ve de nazır bekleyecek.
Dediğim gibi çalışkan anne ve baba olarak bundan sonra anlatılacak çok şey olacak gibi görünüyor. Devamı sonraya..

1 yorum:

  1. Madem son tura cikildigi dusunuluyor benden tavsiye odanin olculeri alinip da gidilsin. Size bol sans :)

    galatasarayli

    YanıtlaSil