3 Temmuz 2015 Cuma

sosyete pazarı..

Çekmeköy sosyete pazarı Ekşioğlu Beşyıldız Mira Evleri'nin hemen yanındaki pazar alanında Cumartesi günleri kuruluyor. Bu kısımda sadece giyecek vb şeyler satılıyor. Bu hafta keşfettiğim ise yiyecek pazarının da hemen bir parelelindeki sokakta kurulduğuydu.

Pazar bildiğiniz pazar işte, uygun fiyatlı güzel şeyler var. Birkaç güzel tezgah keşfettim. Biri alt kapıdan girince hemen sağdaki çocuk tezgahıydı. Bunu daha önceki gidişimde de tespit etmiştim. 2 yaştan başlayarak 12-13 yaşa kadar güzel penye tisörtler şortlar var. Bir diğeri ise yine aynı girişten ilk soldaki sokağa sapınca olan karışık tezgah. Kadınlar için güzel şeyler var ama karışık dediğim gibi aradan seçmek gerekli. Bunun dışında başka güzel yerler de var ama tarif etmem mümkün değil. Ayrıca incik boncuk tezgahları da oldukça verimli ve fiyatlar çok uygun.



Aldiklarimin hepsinin resmini çekemedim ama incik boncuklarımı çektim. Küpeler 5 er lira, yeşil bilekliklilerin tanesi 2 lira, renkli bileklik 10 lira ve sac bantlarının tanesi 1 lira. Yaz takı kreasyonum şimdilik bu kadar. Yeni pazar maceralarında görüşürüz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder