16 Kasım 2009 Pazartesi

Hastane.. Teşekkür..

Biir bebeğim olacağını düşündüğüm ilk zamanlardan beri, tabii aklımın erdiği zamanlardan bahsediyorum, Amerikan Hastanesinde doğum yapmak istemiştim. Yaptım da :) Şanslıyım ki daha önce yaptığımız araştırmalarda istediklerimize cevap verebilecek (normal doğum vb.) doktorum da aynı hastanenin doktoruydu. Tüm kontrollerim ve doğumum orada oldu ve ben herşeyden %100 oranında memnun kaldım. Doğumun bayramdan üç gün öncesine denk gelmesi nedeniyle ancak bayramın ilk günü hastaneden çıkabildik(Aslında sağlık durumumuz bir gün önce de izin veriyordu ancak Ayazın sünneti nedeniyle bir gün daha bekledik.)
Nöbetçi olan ya da olmayan tüm hemşireler, hastabakıcılar, doktorlar, hastanenin hizmetleri hepsi mükemmeldi ve güler yüzleri ile anlayışlı tutumları için buradan hepsine çok teşekkür ediyorum. Doğum esnasında bulunan ekip de tam anlamıyla dört dörtlüktü, doğumu neşeli mutlu, endişe çekmeden yaşamamıza büyük katkıları oldu. Bu sırada görev alan iki doktor, anestezist, hemşireler ve hastabakıcılara da ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm süreci birlikte yaşadığımız Dr. Cengiz Alataş'a ayrıca çok çok teşekkür ediyorum.
Beni en çok etkileyen tüm hastane çalışanlarındaki güleryüzleri ve bilgi aktarımı ve konuşma konusundaki becerileri oldu.

Oscar teşekkür yazısı gibi oldu ama o kadar memnundum ki belirtmeden geçemezdim :)

1 yorum:

  1. Hastaneye ve tum personeline cok cok tesekkurler gercekten. Boyle profesyonel ve guleryuzlu kurumlara cok ihtiyacimiz var.
    Idari islere bakan hanimefendiye bize cok guzel bir oda ayarladigi icin tesekkur ederim. Bizzat tanik oldugum oglumun sunnetini yapan Dr. Egemen Bey'e de cok tesekkurler. Amerikan Hastane'sini herkese tavsiye ederim.

    Ayaz'in babiskosu

    YanıtlaSil