25 Mayıs 2010 Salı

Ayaz Tatilde (Antakya)

24 Nisan akşamı Antakya'ya ve sevgili Nenoşiye kavuştuk. Kocamın anneannesi olur kendileri. Ayaz'ı ilk görüşüydü.

Maalesef bir çok aksilik oldu ancak şimdi geçti hepsi çok şükür.. Gittiğimizin ikinci günü Yılmaz Enişte düştü. Baran onu hastaneye götürdü ve çok vakti oralarda geçti, kayınvaldem de pek çıkamadı bu durumda, hayallerin yarısı yarım kaldı.

Ancak not düşmeden geçemeyeceğim anılar da var tabii.. Ayaz ilk kez denize girdi. Çevlik'te hava o kadar güzeldi ki mayolarımızı götürmediğimize yandım durdum. Ayaz Paşa da yalnızca ayaklarını sokmakla yetindi. Aslında yetindi demeyim buna memnun oldu da diyebilirim. Çünkü feryat figan tepki verdi kendileri.

Takip eden günlerde Harbiye'de çekirdek aile olarak yemek, çarşıdan baharat vb. alışverişi, canım kağıt kebabı, Tacettin'den döner, Abdo'dan döner gibi kaçınılmaz aktiviteler gerçekleştirildi. Akrabalar ziyaret edildi. Ayrıca bir gün de Reyhanlı'ya gidip göletin çevresindeki parkta gezdik. Sonra da Güzelburç'ta kebap yemeye gittik. Çarşıda alışveriş dışında tüm gezmelerimize Ayaz'ı da aldık. O da bol bol hava aldı, iştahı açıldım, mis gibi yedi. Meğer bu extra kilolar bir hastalıkla gidecekmiş ne bilelim.

1 yorum:

  1. Resimler cok kucuk. Buyumuyor.
    Sorunu duzeltmenizi rica ederim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil