13 Haziran 2011 Pazartesi

Ayaz'ın emzikle imtihanı..

Emzikoyu bırak(mış)tık biliyorsunuz.

Ne oldu? Malum seyahat ve bol bol uçak yolculuğu yapacak oğlumun kurtuluşunu emzikte bulduk. Uçağa biner binmez eski sevgilisini çıkardım ve bütün seyahat boyunca da en iyi yardımcımız oldu. Ayaz'ın uykusu geldiğinde, huysuzlanıp sıkıldığında, geceleri babaannesinin uyutabilmesi için, bağırırp yaygarayı bastığında hep o eski dosttan faydalandık. Ayaz eskisinden çok sever, özellikle emziğini ister oldu. Alarm çalmaya başlamıştı ki döndük.




Döndüğümüz gibi emzikoyu ortadan kaldırdım. Ayaz'a da artık eve geldiğimiz için gerek olmadığını söyledim. Paşam hiç ikiletmedi bile. Emzik defteri de tekrar kapandı.




Bunun gibi verdiğim başka tavizlerde vardı. Saçlarımla oynaması, yanımızda yatması ve diğer yazılarda paylaştığım birçok şey gibi.. Bunlarda da emzikle aynı yöntemi izledik.




Daha ne istiyorsunuz anne dersen haklısın oğlum. Seni öpüp başıma koyuyorum. Çok uyumlu bir bebeksin. Sana bayılıyorum..

2 yorum:

  1. Darısı başımıza, Kerem boyle cümleri duymazdan geliyor :))

    YanıtlaSil
  2. Ayaz böyle anlattığında genellikle ikna oluyor.. tutturduğu da olmuyor değil tabii :) en kısa zamanda siz de bırakırsınız umarım Esracım..

    YanıtlaSil